גיא הרן
מדריך ומחנך יין שמוביל כבר קרוב לעשור סיורי יין ברחבי אירופה. במהלך לימודי המשפטים באוניברסיטה העברית עבד כמלצר היין של מלון קינג דייויד ומשם ההתאהבות ביין הייתה בלתי נמנעת.
רזומה עשיר שכולל ניהול והקמה של מסעדות וברים, ניהול תחום היין ב”איש הענבים” והדרכת יין וכהילים כבר משנת 2006, גיא מתמקד היום בתיירות יין וקולינריה.
ידיעת השפה הצרפתית וגם הספרדית, עוזרת להתחבר אל המקומיים ולהגיע ליעדים אותנטיים ומרגשים שלא מופיעים במדריכי התיירות הקונבנציונליים.
תוכלו לשמוע אותו בפודקאסט היין: מוצר צריכה בסיסי ולפגוש אותו בתפקידו כשגריר חברת הכוסות “Riedel”, כשהוא לא נמצא בסיור יין בעולם.