מבשלים ומטיילים בנאפולי וקו החוף האמלפיטאני עם השף שאול בן אדרת - טיולים מאורגנים מסעות
טיולים מאורגנים
טיולים מאורגנים
אתרו טיול מאורגן:



חיפוש כללי באתר:

מסעות
התקשרו עכשיו
1-800-777-555
כל טיולי חגים לשנת 2017 במקום אחד

כל טיולי חגים לשנת 2017 במקום אחד
"מסעות" מציעה מגוון עצום ונרחב של טיולים ליעדים : אירופה / המזרח הרחוק / אסיה התיכונה / מרכז אמריקה / אפריקה ועוד ...

כל טיולי חגים לשנת 2017 במקום אחד
לקבלת מידע נוסף על הטיולים שלנו, אנא השאר פרטיך:
   מעוניין\ת לקבל אימיילים על מבצעים והטבות

 

        
   מעוניין\ת לקבל אימיילים על מבצעים והטבות
הטיולים המאורגנים שלנו » אירופה » מבשלים ומטיילים בנאפולי וקו החוף האמלפיטאני עם השף שאול בן אדרת

מבשלים ומטיילים בנאפולי וקו החוף האמלפיטאני עם השף שאול בן אדרת

משך הטיול: 5 ימים 4 לילות
הטיול כולל אוזניות שמע.
יתרונות מסעות

כשחושבים על איטליה, חושבים קולינריה, חושבים אמנות, חושבים נופים מרהיבים וחושבים מוזיקה. לכן, זה כמעט טבעי שטיול לאיטליה ישלב בין כל אלה לכדי חוויית חושים כוללת. טיול זה מציע את המיטב של רומא, נאפולי וסביבותיהן בשבעה ימים בהם נשים דגש על מוזיקה, אמנות, קולינריה וגם טבע והיסטוריה. הטיול כולל שלושה מופעים: בלט למוזיקה של פרקופייב, קונצרט מיצירות בטהובן ואופרה מאת המלחין הדגול ורדי. תכנית מגוונת, בביצוע שלושה מוסדות מוזיקליים מובילים: בית האופרה של רומא, התזמורת והמקהלה של האקדמיה הלאומית סנטה צ'צ'יליה ובית האופרה של נאפולי. לפני כל מופע, תיערך הרצאה מקדימה להעצמת החוויה המוזיקלית. לא נוותר כמובן על אוכל משובח (כולל שני סיורי טעימות ברומא ובנאפולי) ועל אוצרות האמנות של כנסיות רומא לצד אוצרות הטבע וההיסטוריה של נאפולי וקו החוף האמלפיטני.

 יום 1 : ת"א - רומא – אגריטוריזמו - נאפולי
בשעות הבוקר נמריא לרומא. אחרי הנחיתה, נכיר את סוד 4 הממ"ים באספרסו איטלקי אורגינלי ונצא דרומה לכיוון חבל קמפניה. תחנתנו הראשונה תהיה חווה מקומית מבודדת ומדהימה בה נפגוש את השפית אנה. יחד איתה נכין מנת פסטה אופיינית מקומית POMODORO AL GRAGNANO DI PACCHERI ונתענג על גבינת מוצרלה די בופלה אמיתית. נמשיך דרומה למלוננו בעיר נאפולי עליה נאמר לראות ו....לחיות. בשעות הערב נצא לרובע הספרדי הסואן והשוצף – SPAGNOLI - הרובע הכי צבעוני בעיר - אין חוקים, אין דין ואין דיין. נגיע לטראטוריה של מרינה וג'יאקומו ונטעם מגוון ממטעמי העיר דוגמת E PASTA FAGIOLI שסוד הבצק הסוגר עליה שמור למסעדה. שפע של פירות ים ודגים מחכים לנו.

יום 2 : נאפולי – שוק נולאנה - קורס בישול – שכונת ספאקה נאפולי אחרי ארוחת בוקר נצא עם השף שאול שלנו לשוק של נאפולי, למפגש עם הצבעים, הריחות, הטעמים והנוף האנושי המקומי. נלמד איך לבחור את המוצרים לסדנת הבישול שלנו בצהריים. נלמד איך לקנות עגבניות מתאימות ל- SUGO( רוטב( שלנו ונבחר את COZZE וה- VONGOLE הכי טריים לפסטת פירות ים שנבשל לנו בסדנה. לא נוותר על דגי הדניס והלאברק )ה- ORATE וה- BRANZINI )הכי הכי הכי בדוכני הדגים בשוק. טרם נעלה למסעדה של טוני, נסייר באזור העני המרתק של נאפולי, הלא היא שכונת NAPOLI SPACCA העתיקה והציורית, לב ליבם של חיי היום יום של הנאפוליטנים. נשלב בסיור ממיטב מאכלי הרחוב האופייניים לנאפולי - "סטריט פוד" food Street :נטעם מה- ARANCINI המקומיים )כדורי האורז הממולאים מוצראלה( SFOGLIATELLA חמה )העוגה הנאפוליטאנית הכי הכי שיש( ועוד. נעלה ל גבעות העיר עם שלל מצרכינו ונבשל יחד עם השף טוני ועם שאול את ארוחת הצהריים שלנו. אחר הצהריים חופשי במרכז העיר. בשעות הערב נצא לחגיגת פיצה בפיצריה מספר אחת בעיר. את הפיצה הזאת לא תשכחו לעולם. סיימנו? ממש לא. נשמיך לבר יין נאפוליטני מדהים. פאביו, בן העיר, מחכה לנו עם כל הסיפורים הקטנים על נאפולי והמאפיה המקומית שלא העזתם לשאול....... 

יום 3 :קו החוף האמלפיטני : פוזיטנו - אמלפי - ראוולו היום השלישי לטיולנו יוקדש לקו החוף האמלפיטני – אחד משבעת הדרכים היפות בעולם. נסייר לאורך הצוקים התלויים והדרכים הפתלתלות בדרך לתצפית על העיירה הציורית והצבעונית פוזיטנו. נגלוש רגלית לסמטאותיה ונשב בבית קפה מקסים על שפת הים לטעום את עוגת LIMONE AL DELIZIA הכי טובה בעולם. נמשיך לעיירת הדייגים הקסומה אמלפי, נסייר בכיכר המרכזית, נצפה בדואומו הניצב בראש גרם מדרגות גבוה ומרשים ונלמד על עוצמתה הימית החשובה של העיר, שהייתה אחת מארבע הרפובליקות הימיות החשובות של איטליה. הפסקת צהריים מוזמנת לנו אצל אלדו ואנה בעלי טראטוריה מקומית שם נטעם פיצות, ודגים שאפויים בטאבון עצים מסורתי. נמשיך לעיירה ראוולו ונסייר בגניה המקסימים של וילה צ'ימברונה, שהנוף הנשקף מהם עוצר נשימה. נשלוף בקבוק PROSECCO ויחד עם זיתי VERDI OLIVE וגבינת פיקורינו שהשף שאול דאג לקנות בשוק המקומי, נרים כוסית לחיינו. נחתוך את רכס ההרים הלאטאריים בדרכנו חזרה לסורנטו. בשעות הערב נצא לביתה של מאמא סורנטינית מקומית, מריה שלנו, ניכנס למטבחה וסלונה הפרטי. יחד עם שאול בן אדרת שלנו נלמד להכין לזניה ירקות מהממת וטעימה ונתחי עגל ברוטב לימון SCALOPINI מכוכבי המטבח האזורי. סיימנו ? ממש לא. הפתעה מחכה לנו לתוך הלילה........

יום 4 : אי החלומות קאפרי בשעות הבוקר נשוט לאי החלומות קפרי. נפליג במעבורת מסורנטו ונעגון במרינה גראנדה. נעלה לעיירה קאפרי ונתיישב "בפיאצטה" אצל מאוריציו בעל בית הקפה שבכיכר המרכזית בעיירה. נשמע ממנו על שלל הסלבריטאים מכל קצוות העולם שישבו אצלו על כוס קפה קפרזי אמיתי. לא נוותר על ביקור בגני אוגוסטוס, מהם נשקיף על צוקי ה'פאראליוני' ועל דרך קרופ המפותלת המובילה עד הנמל הקטן. נעלה עם מוניות קבריולט לעיירה אנה קאפרי ונעפיל ברכבל לפסגת 'הר השמש' מונטה סולרו, ממנו נשקף נוף עוצר נשימה של מפרצי סלרנו ונאפולי. נרד רגלית לאחד המנזרים הנטושים עוצרי הנשימה באזור, נפרוס מפה ונוציא גזיות ויחד עם השף שאול נבשל כולנו ארוחת צהריים מפנקת ביחד. מה בדיוק נבשל ? הפתעה..... בתום הביקור נרד אל הנמל, ונשוב בשייט לסורנטו. הגעה חזרה למלוננו להתארגנות ומנוחה. את ארוחת הערב שלנו הפעם נקיים בטראטוריה של אטורה ולארה, זוג סורנטינים מקסימים. שלל אנטיפסטי מכל הצבעים והמינים, SORRENTINA ALLA RAVIOLI כיאה לסורנטו RIPIENI CANELONI כמותם לא טעמתם. לאחר ארוחת הערב נצא לבלות ונראה את החיים והקצב המקומי במופע והמחזמר TARANTELLA המציג תמונות מהחיים בסורנטו, בשילוב מוזיקה, לימונצ'לו מקומי וריקודים נאפוליטנים.

יום 5 :חוות בופלה - קסטלי רומאני - רומא - ת"א בשעות הבוקר נצא צפונה לאזור קזרטה הידוע בשלל חוות עדרי הבאפלו הפזורות בו, לביקור בחוות גידול באפלו ומחלבה מקומית. נתחקה אחר ייצור גבינת המוצרלה המפורסמת. נתלווה לפראנקו, הגבן הראשי, ויחד איתו נלמד על תהליך הכנת הגבינה המהווה מרכיב חשוב ביותר בסלטים, בפיצות, ובכל מאכל מקומי אחר. נתחלק לזוגות וננסה גם אנחנו למשוך MOZZARE( מכאן השם( את כדורי הגבינה הטעימים. נקווה לפגוש את אלנה ודוכן ה GRILIA ALL CARCIOFI שלה – מאכל מקומי טיפוסי. נמשיך צפונה לאזור קסטלי רומאני. נסייר באזור הגעשי, בין אגמים כחולים ולועות הרי געש כבויים המלאים בכרמים ובעצי ערמונים. כמובן השף שאול ידאג לערמונים קלויים. נעצור לסיור רגלי בעיירה הציורית נמי ולא נוותר על BOSCO DI FRAGOLE DI MIGNON הכל כל אופיינית לעיירה. נמשיך לתצפית על אגם אלבנו והעיירה קסטל גונדולפו, בה שוכן מעון הקיץ של האפיפיור. ניכנס לבר יין מקומי החבוי במערה תת קרקעית לחווית אנטיפסטי מיוחדת. בתום הביקור העברה לשדה התעופה של רומא לטיסה חזרה ארצה

סדר הביקורים והמסעדות עשויים להשתנות בהתאם לזמינות פתיחתן

חלוקת לילות: 

2 לילות נאפולי 
2 לילות אזור סורנטו
לחץ להדפסת מסלול הטיול

טיולים מאורגנים נוספים שעשויים לעניין אותך:

Prev
Next
לחץ להדפסת מסלול הטיול

פורום גולשים

לשאלות ותגובות אודות מבשלים ומטיילים בנאפולי וקו החוף האמלפיטאני עם השף שאול בן אדרת לחץ כאן.
מסלול זה מעניין אותך?
השאר פרטים ואחד מצוות מסעות יחזור אליך בהקדם!
פורום גולשים - מבשלים ומטיילים בנאפולי וקו החוף האמלפיטאני עם השף שאול בן אדרת
צור קשר

לפרטים נוספים נא למלא את הטופס הבא ונציג מסעות יצור עימכם קשר בהקדם:

שם מלא:      יעד נבחר:  
טלפון:      תאריך יציאה:  
אימייל:  
פירוט הבקשה:  
  אני מעוניין/ת לקבל ממסעות עדכונים באימייל על מבצעים והטבות
שם מלא:
טלפון:
יעד נבחר:
תאריך יציאה:
אימייל:
פירוט הבקשה:  
  אני מעוניין/ת לקבל ממסעות עדכונים באימייל על מבצעים והטבות