עומרי יצחק
עומרי יצחק
סומלייה ויועץ יין מזה כ-15 שנים, מומחה לתחום מלונאות – בוטיק ותיירות יין. סטודנט לדיפלומה שלב 4 של בית הספר WSET בלונדון. עומרי גדל בעמק הירדן, לחופיה של הכנרת והתאהב ביין לראשונה בגיל 21 בלימודי רפואה שהחל בפירנצה הקסומה. משם הדרך להחלפת מקצוע הייתה מהירה… עם שובו ארצה חזר לתל אביב והחל את דרכו המקצועית כמנהל תחום היין בקבוצת ברי היין Jajo המיתולוגית ולאחר מכן כמנהל המקצועי הראשון של ספריית היין של חברת הייבוא ג'יאקונדה. הגעגועים הביאו אותו לשוב למחוז ילדותו שבכנרת, שם הקים את בר היין הראשון בצפון – St. Urban שבמלון הסקוטי בטבריה.
כיום עומרי מנהל מחלקות היין של מלון 'פרא' ברמת הגולן וכפר הנופש עין גב שעל שפת הכנרת, יועץ יין של מסעדות באזור הצפון ובעל חברת בוטיק לסיורים ואירועי יין ברמת הגולן.